Dames / Heren / Kinderen

Curl by Curl

(Klik op de afbeelding om deze te vergroten en te scrollen naar rechts)

Krul knip techniek

U kunt bij Chanty Hairstyling ook terecht voor het knippen en verzorgen van uw krullen (tot krultype 3C)

Bij het knippen van krullen maak ik gebruik van de ‘Curl by Curl’ techniek. Bij deze techniek worden de krullen op droog haar en krul voor krul geknipt. Hierdoor is tijdens het knippen vaak al goed te zien wat een krul gaat doen in z’n natuurlijke valling. Het droog knippen zorgt er tevens voor dat de lengtewens van de klant beter in de gaten gehouden kan worden. De grootste nachtmerrie van elke krullenklant is immers een veels te kort kapsel na een bezoek aan de kapper. Let wel op, er is minimaal een slag (krultype 2A) nodig om aan een ‘krullen avontuur’ te kunnen beginnen.

Type krul

Geen enkele krul is hetzelfde, of valt elke dag precies op dezelfde manier. Het is daarom heel belangrijk om voorafgaand aan een knipbehandeling te bepalen welk krultype de klant heeft. Een krultype 2A (meer een losse golf dan een krul) vraagt om een hele andere behandeling dan bijvoorbeeld een krultype 3B (een veelvoorkomende krul). Ook kan een krul de dag na het wassen op een ander krultype lijken. De krul kan dan in sterkte zijn afgenomen en eerder lijken op een golf dan op een krul. 

Behandeling volgens CG Methode

Een krul knip behandeling bij Chanty Hairstyling ziet er als volgt uit:

– U komt op de afspraak met schoon gewassen haar (minimaal product gebruik is prima, zolang de natuurlijke valling van de krullen goed zichtbaar blijft)

– We beginnen met het vaststellen van de dagelijkse verzorging van het haar door uzelf.

– Het gewenste kapsel wordt besproken en indien nodig wordt u daarover geadviseerd door mij.

– Het haar wordt droog geknipt door gebruik te maken van de Curl by Curl techniek. Dat wil zeggen krul voor krul.

– Na het knippen wordt het haar gewassen en in model gebracht volgens de CG Methode (wassen, conditioner, krullen crème/gel, diffuser)

– Aan het einde van de afspraak krijgt u van mij uitgebreid advies en uitleg hoe u thuis uw krullen verder kunt blijven verzorgen volgens de CG Methode. Deze uitleg krijgt u tevens mee naar huis in de vorm van een stappenplan thuisverzorging.

Chanty's Curl by Curl behandelingen

Curl by Curl Behandelingen
Curl by Curl Kort Haar
37,50
Haarlengte tot de kaaklijn
Curl by Curl Halflang Haar
50,00
Haarlengte tot op de schouder
Curl by Curl Lang Haar
62,00
Haarlengte langer dan de schouder

Alle ‘Curl by Curl’ behandelingen zijn inclusief: knippen, wassen, drogen en advies over de thuisverzorging van het kapsel.