Dames / Heren / Kinderen

Galerij & Klantervaringen

(Klik op de foto om te vergroten en te scrollen naar rechts)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Chanty Hairstyling
Average rating:  
 18 reviews
 by gerda

ik kom er heel graag mijn haar te laten verven. ze neemt altijd de tijd om het een en ander te vertellen hoe we dat het beste zouden doen.het is daar altijd wel gezellig en daarom kom ik er graag.

 by Sara

Ik kwam met het verzoek om mijn haar in een bepaalde kleur te verven. Chantal bekeek mijn haar en gaf aan dat er meer opties waren waardoor ik langer profijt van mijn nieuwe kleur zou hebben. Super blij hiermee. Kleur is erg mooi.

 by Kim

Ben tevreden over de behandeling.
Chantal heeft de tijd genomen en meegedacht.
Ik wilde lowlights en heb ter plekke meerdere voorbeelden kunnen bekijken en de kleur kunnen kiezen.
Ben zeker tevreden over deze kapster!

 by Simone

Na het 1 drama na het andere te hebben gehad bij een kapper (heel lang haar), kwam ik bij Chantal terecht. Eindelijk is het een keer geknipt en geverfd hoe ik dat wil. Chantal luistert, en geeft je realistisch advies, alles voor een zeer betaalbare prijs. Ik kom zeker terug!

 by Lucie

Bij Chantal terechtgekomen voor de eerste knipbeurt van mijn zoontje met zo’n 4 maanden oud. Inmiddels zijn we vaste klant voor hem en ook zelf al eens geknipt door haar. Chantal neemt echt alle tijd voor je. Zeker met zo’n kleintje super belangrijk.

Ze is zo leuk met kinderen en knipt gewoon super goed. Daarnaast altijd gezellig!

 by Maaike

Inmiddels een paar keer bij Chantal geweest! Bevalt erg goed! Ze neemt de tijd, luistert naar je wensen en geeft advies! Echt super! Daarnaast altijd erg gezellig!

Tot snel weer!

 by Zoë-Jane

Ik heb highlights laten zetten en ben enorm tevreden! Chantal neemt de tijd te luisteren naar wat je wilt en bespreekt de opties. Wat je echt kan merken is dat Chantal de gezondheid van mij haar heel belangrijk vind en daar veel op let in het blonderings proces, dit vind ik heel prettig. Zeker een aanrader! Heel gezellig!

 by gerda

onlangs mijn haar laten kleuren en ben er heel erg tevreden over. kom graag weer terug.

 by Marlies

Vorige week voor het eerst bij Chanty Hairstyling geweest en ik ben erg tevreden. Mijn haar viel gelijk na het knippen al lekker in model. Ook vond ik Chantal erg vriendelijk en gezellig, ik kom hier zeker terug.

 by Sandra

Chantal is een kapster die echt de tijd neemt en naar wensen luistert en ook advies geeft. Haar perfectionisme en spontaniteit en gezelligheid zorgen voor een fijne kapperservaring. En iedere keer zit het weer fantastisch. En gelijk weer afspraak gemaakt voor over 6 weken. Dank je wel Chantal

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»